Polecane Sklepy

HEMP.pl - growboxy, lampy, nawozy do uprawy roślin

nasiona marihuany

TEMAT: Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ !

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 5 miesiąc temu #121

• Chmura
  • Chmura Avatar
  • ... oblany żywicą
  • I AM PURE FORCE IN HUMAN FORM!
  • Zebranych lumenów: 1126
  •  

•  

Mi chodzi o skrzydlate szczury chaosu oczywiście :D
Odjebałem w zeszłym roku kilka z wiatrówki, ale się dowiedziałem, że nie wolno :pinch: Pod groźba kary więzieniem :pinch: Polska...
Te skur(...) dziobały postrzelonego tak są poje(...)
Jeszcze mam mądrych sąsiadów co dokarmiają w bloku naprzeciwko...powinni sprzątać mój balkon miłośnicy kur(...) zwierząt się znaleźli.
Taki mam zamiar z tym karmieniem tylko narazie nie mam czasu na wojenne mikstury.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
Otrzymany Lumen od:

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 5 miesiąc temu #122

• Pomidor
  • Pomidor Avatar
  • ... na wacie
Siemanko witam tym postem wszystkich forumowiczów !! B)
Jeśli to nie jest miejsce na to pytanie z góry przepraszam.
Mianowicie mam w planach mojego pierwszego outdoora.
Spota już przygotowałem zgodnie z poradami znajdującymi się w sieci.
Pytanie mam na temat nasion, rozumiem że większość was poleca stronę f2seeds, kwestia tylko jaką odmianę zasadzić by była stosunkowa
niewysoka,w miarę szybko gotowa do zbioru oraz na tyle prosta w uprawie by nawet taki laik jak ja dał sobie z nią rade? Nasiona mogę zamówić już dziś, czyli plus minus okres kiełkowania zacznie się za 2 tygodnie. :mrgreen:

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 5 miesiąc temu #123

• DIESEL
  • DIESEL Avatar
  • ... oblany żywicą
  • naturalnie
  • Zebranych lumenów: 7798
  •  

•  

Pomidor napisał:
Siemanko witam tym postem wszystkich forumowiczów !! B)
Jeśli to nie jest miejsce na to pytanie z góry przepraszam.
Mianowicie mam w planach mojego pierwszego outdoora.
Spota już przygotowałem zgodnie z poradami znajdującymi się w sieci.
Pytanie mam na temat nasion, rozumiem że większość was poleca stronę f2seeds, kwestia tylko jaką odmianę zasadzić by była stosunkowa
niewysoka,w miarę szybko gotowa do zbioru oraz na tyle prosta w uprawie by nawet taki laik jak ja dał sobie z nią rade? Nasiona mogę zamówić już dziś, czyli plus minus okres kiełkowania zacznie się za 2 tygodnie. :mrgreen:

Nie wiem czy większość poleca stronę f2, ale jeżeli będzie problem z wielkością to przecież jest LST czy FIM.
Wiem, że Warry są dość szybkie choć dość późno się budzisz, jeżeli piszesz, że za 2 tygodnie będziesz kiełkował choć to nie wyklucza zbiorów.

A przywitać się możesz tutaj ;) www.growlike.pro/forum/dzial-techniczny/320-przywitaj-sie
Ostatnio zmieniany: 9 lata 5 miesiąc temu przez DIESEL.

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 5 miesiąc temu #124

• Pomidor
  • Pomidor Avatar
  • ... na wacie
Dlatego pytam o odmianę rosnącą jak na drożdżach :silly:

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 5 miesiąc temu #125

• DIESEL
  • DIESEL Avatar
  • ... oblany żywicą
  • naturalnie
  •  

•  

Pomidor napisał:
Dlatego pytam o odmianę rosnącą jak na drożdżach :silly:

zaglądnij tutaj www.satindi.eu/manufacturer.php?id_manufacturer=32
Przebierz sobie coś z tego ;)
Żywiołowa z moich doświadczeń to na pewno Ambrosia x Hash Kusch. Przejrzyj projekty ;) Jeszcze coś sobie znajdziesz .
Otrzymany Lumen od: Pomidor

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 5 miesiąc temu #126

• Pomidor
  • Pomidor Avatar
  • ... na wacie
Czas kwitnięcia październik :( . A wiadomo że może być średnio z pogodą(mimo tego, że w teorii odmiana nadaję sie do chłodniejszego klimatu). Dla początkującego rolnika najłatwiejsze nie będą automaty? :D Miał ktoś do czynienia z takim cudem www.satindi.eu/product.php?id_product=372http%3A%2F%2Fwww.satindi.eu%2Fproduct.php%3Fid_product%3D372 ?
Ostatnio zmieniany: 9 lata 5 miesiąc temu przez Pomidor.

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 5 miesiąc temu #127

• DIESEL
  • DIESEL Avatar
  • ... oblany żywicą
  • naturalnie
  •  

•  

Pomidor napisał:
Czas kwitnięcia październik :( . A wiadomo że może być średnio z pogodą(mimo tego, że w teorii odmiana nadaję sie do chłodniejszego klimatu). Dla początkującego rolnika najłatwiejsze nie będą automaty? :D Miał ktoś do czynienia z takim cudem www.satindi.eu/product.php?id_product=372http%3A%2F%2Fwww.satindi.eu%2Fproduct.php%3Fid_product%3D372 ?

Każdy Af się nada i tylko od Ciebie zależy co sobie wybierzesz. Ogólnie uważam , ze początek października to nie jest zła data na zbiory. Ja bym mocno się nie sugerował opisami a przejrzał relki out z tamtego roku ;)
Otrzymany Lumen od: Golas, Bongjour, Chmura, Pomidor

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 5 miesiąc temu #128

• Golas
  • Golas Avatar
  • Indoor Killer
  • Peace & Love !
  • Zebranych lumenów: 8099
  •  

•  

Trzeba też dodać, że warto się słuchać ludzi, którzy coś już uprawiali i wiedzą jak dana odmiana sobie daje radę pod słoneczkiem, a nie patrzeć na opisy producentów....
To moim zdaniem podstawa ... ale oczywiście nie wolno wrzucać wszystkich producentów do jednego worka. ;)

Pozdro B)
G.
Żyjemy aby Doświadczać !
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś Sam !
Rośliny to nie maszyny !

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 4 miesiąc temu #129

• Method
  • Method Avatar
  • ... na FLO
  • Zebranych lumenów: 519
  •  

•  

Mam już ograniczony wybór nasion i donic, lepiej automata wrzucić do 10l donicy czy ładować po 2 do 25l?

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 4 miesiąc temu #130

• Babys
  • Babys Avatar
  • ... oblany żywicą
  • Zebranych lumenów: 3246
  •  

•  

Ja bym dal osobno po 10l
w sumie 5 by starczylo tez :P :rasta:

Pzdr Babys
Moderatorzy: AS

Polecane Sklepy

HEMP.pl - growboxy, lampy, nawozy do uprawy roślin

Nasiona Marihuany