Polecane Sklepy

HEMP.pl - growboxy, lampy, nawozy do uprawy roślin

nasiona marihuany

TEMAT: Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ !

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 4 miesiąc temu #131

• kefir
  • kefir Avatar
  • ... na wacie
  • Zebranych lumenów: 7
Witam,

łodyga zrobiła mi się od dołu brązowa i miękka (podobne do pleśni) wygląda jakby gniła. Wiecie może co to może być a najlepiej - jak temu zaradzić ?

Pozdrawiam Kefir.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 4 miesiąc temu #132

• Golas
  • Golas Avatar
  • Indoor Killer
  • Peace & Love !
  • Zebranych lumenów: 8099
  •  

•  

Najlepiej jak byś dał fotki ... widok rośliny i łodygi razem z ziemią ... :ganja:
Ale pewnie jakaś zgnilizna czy coś ... ;)

Pozdro B)
G.
Żyjemy aby Doświadczać !
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś Sam !
Rośliny to nie maszyny !

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 4 miesiąc temu #133

• Bongjour
  • Bongjour Avatar
  • Super Moderator
  • ERROR: 4.20
  • Zebranych lumenów: 6343
  •  

•  

kefir napisał:
Witam,

łodyga zrobiła mi się od dołu brązowa i miękka (podobne do pleśni) wygląda jakby gniła. Wiecie może co to może być a najlepiej - jak temu zaradzić ?

Pozdrawiam Kefir.

Za pewne jak sam napisałeś, jest to efekt pożerania łodygi przez grzyba. Ale tak jak pisał Golas, najlepiej wrzuć zdjęcie:)

:bongo:

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 4 miesiąc temu #134

• Kimbo Slice
  • Kimbo Slice Avatar
  • ... oblany żywicą
  • czarny smerf
  • Zebranych lumenów: 1492
  •  

•  

Pleśń , daje jej tydzień . Też tak miałem . Spróbuj zrobić szczepkę może się ukorzeni . Sprawdz za 2-3 dni jak się nie poprawi to tnij na klony .
zZz miniaturyzowany czołg bojowy ciężkiego kalibru....

pierwszy do zwolięcia ...

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 4 miesiąc temu #135

• kefir
  • kefir Avatar
  • ... na wacie
Oto zdjęcie, trochę jest tam wycięta przeze mnie ale chodzi o tę brązową tkanke. Narazie wyciąłem i zasmarowałem preparatem na gojenie się do drzewek.

Ostatnio zmieniany: 9 lata 4 miesiąc temu przez kefir.

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 4 miesiąc temu #136

• Kimbo Slice
  • Kimbo Slice Avatar
  • ... oblany żywicą
  • czarny smerf
  • Zebranych lumenów: 1492
  •  

•  

Lekko paznokciem spróbuj wygrzebac ta maż jak jest konsystencji rozmoczonego mydła to plecha. I zakładam że tak jest opryskaj i daj znać . Obym się mylil, farta
Pozdrawiam .
zZz miniaturyzowany czołg bojowy ciężkiego kalibru....

pierwszy do zwolięcia ...
Otrzymany Lumen od: , kefir

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 4 miesiąc temu #137

Plecha lub jakas zgnilizna cholera wie jaka.Jebaczek dobrze prawi spryskaj moze zasuszy to gowno i to czyms mocnym zrob mocniejsze stezenie minimalnie i tam napierdziel farcika

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 4 miesiąc temu #138

• kefir
  • kefir Avatar
  • ... na wacie
Nie miałem nic na pleche wyskrobałem to i zamaziałem tą maścią na smarowanie uciętych gałęzi do drzewek zobaczymy jak to się rozwinie, narazie ma być sucho więc jestem dobrej myśli. Dzięki za rady !
Otrzymany Lumen od:

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 4 miesiąc temu #139

obrze kefir zrobic nbieraz co kolwiek niz nierobic nic dobrze adzialales.Ps kupuj prep i napierdzielaj bo roznoie sie koncza ataki tego grzybucha....Pozdr

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 4 miesiąc temu #140

• Chmura
  • Chmura Avatar
  • ... oblany żywicą
  • I AM PURE FORCE IN HUMAN FORM!
  • Zebranych lumenów: 1126
  •  

•  

Gdzieś tu był temacik o wysiewie pełnosezonowych odmian w lipcu.
Wiem, że można itp. Jednak chcę się jednego upewnić. Czy to jest tak, że wszystko co dochodzi pod polskim niebem dojdzie, tylko bedzie nieco mniejsze? Czy jednak późniejsze odmiany jak np. OrangeBud (takie czytałem opinie,że lubi kończyć później) juz nie dadzą raczej rady?
Moderatorzy: AS

Polecane Sklepy

HEMP.pl - growboxy, lampy, nawozy do uprawy roślin

Nasiona Marihuany