Polecane Sklepy

HEMP.pl - growboxy, lampy, nawozy do uprawy roślin

nasiona marihuany

TEMAT: Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ !

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 4 miesiąc temu #141

• Koza
  • Koza Avatar
  • Super Moderator
  • ~pozytywne emocje
  • Zebranych lumenów: 5507
  •  

•  

Konopie jak wiadomo to rośliny reagujące na długość dnia (oprócz odmian fotoobojętnych AF) więc nie zależy jak długo będą rosnąć; mają zakodowane długość nocy przy której zakwitną więc wysadzając teraz skrócisz im okres wegetacji.

Diesel sadził Warry w lipcu w zeszłym sezonie więc podbij na pw albo obejrzyj growloga
... nie stój nad kwiatem z konewką i batem... ;)
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
Otrzymany Lumen od: Bongjour, Chmura

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 4 miesiąc temu #142

• kefir
  • kefir Avatar
  • ... na wacie
  • Zebranych lumenów: 7
Siemanko mam kolejny problem - usychają mi pojedyncze odrosty u roślin. Po prostu zostają odrzucone, wyglądają jakby uschły ale czy moga uschnąć pojedyncze gałęzie ? Proszę o pomoc bo nie wiem co się dzieje.

Tak to wygląda

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 4 miesiąc temu #143

• Pingwin
  • Pingwin Avatar
  • ... oblany żywicą
  • Zebranych lumenów: 3315
  •  

•  

hmmm rzeczywisice dziwne, gdyby to była cała roslina to mialbym jakeis teorie ale jak pojedyncze galazki to nie wiem o co chodzi :dry:
Moze cos je nadgryzło? :side:

JT
Decydujac sie teraz na sadzenie poznych odmian duzo zalezy od tego jaki bedzie pazdziernik i hehe listopad, ja rok temu kosiłem pozne odmiany w dniu niepodleglosci :silly:
Z kolei rok wczesniej przymrozki pojawily sie juz na poczatku pazdziernika i niektorym growerom te pozne planty strasznie przemrozilo kiedy nie bylo nawet jescze czego scinac. Po przymrozkach sie juz nie podniosły.....
Takze loteria ale mysle ze warto probowac ;) Jak wysadzisz na poczatku sierpnia dobre sadzonki prosto z boksa na dobrze naslonecznionego spota z dobra ziemia to jeszcze cos mozesz ugrac :)
Ostatnio zmieniany: 9 lata 4 miesiąc temu przez Pingwin.
Otrzymany Lumen od: kefir

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 4 miesiąc temu #144

• Chmura
  • Chmura Avatar
  • ... oblany żywicą
  • I AM PURE FORCE IN HUMAN FORM!
  • Zebranych lumenów: 1126
  •  

•  

O to chodzi, że raczej nie mam możliwości dać je do boxa...
Wysadziłem klaycznie auto od Golasa. Po czym stwierdziłem ,że szkoda słońca i wpierdoliłem większośc nasion jakie miałem do wody(af,PxM, oprócz Orange Bud). jest słońce, pójda w duzej, zbiorowej donicy (kalfask) i nastawiam się na coś ala auto. Dłuższe trzymanie pestek równiez zmniejsza szanse, że coś z nich bedzie...:evil:
Ostatnio zmieniany: 9 lata 4 miesiąc temu przez Chmura.

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 4 miesiąc temu #145

• Pingwin
  • Pingwin Avatar
  • ... oblany żywicą
  • Zebranych lumenów: 3315
  •  

•  

Zajzj do zeszlorocznej relki od Deszczu, on caly sezon dosadzal i dosadzal.
Otrzymany Lumen od: Chmura

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 4 miesiąc temu #146

• Koza
  • Koza Avatar
  • Super Moderator
  • ~pozytywne emocje
  • Zebranych lumenów: 5507
  •  

•  

kefir napisał:
Siemanko mam kolejny problem - usychają mi pojedyncze odrosty u roślin. Po prostu zostają odrzucone, wyglądają jakby uschły ale czy moga uschnąć pojedyncze gałęzie ? Proszę o pomoc bo nie wiem co się dzieje.

Tak to wygląda

obstawiam w 90% na pleśń, obejrzyj dokładnie odrost czy nie ma białego nalotu na łodydze jak tutaj. Miałem w tym roku taki przypadek na dwóch roślinach

... nie stój nad kwiatem z konewką i batem... ;)
Ostatnio zmieniany: 9 lata 4 miesiąc temu przez Koza.
Otrzymany Lumen od: AS, , Chmura, kefir

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 4 miesiąc temu #147

• Kimbo Slice
  • Kimbo Slice Avatar
  • ... oblany żywicą
  • czarny smerf
  • Zebranych lumenów: 1492
  •  

•  

UP coś jak ja w tym roku, rok temu (chyba) ostatnie planty pod kosę poszły w święto zmarłych. plant usycha przez pleśń albo coś mu korzenie zjadło . Stawiam na pleśń jak już atakowała .

Pozdro :peace:
zZz miniaturyzowany czołg bojowy ciężkiego kalibru....

pierwszy do zwolięcia ...
Otrzymany Lumen od: kefir

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 4 miesiąc temu #148

• kefir
  • kefir Avatar
  • ... na wacie
  • Zebranych lumenów: 7
Na pewno aż takiej białej nie ma ale zobaczę niedługo za czymś podobnym stawiam też może na naderwanie przy głównej łodydze przez ostatnie wiatry. Pzdr.

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 4 miesiąc temu #149

• Freshak
  • Freshak Avatar
  • ... na WEG'u
  • Zebranych lumenów: 201
  •  

•  

Ile będzie tak na oko z tego topa ?
Największy top z moich 3 af.
Otrzymany Lumen od: Golas, Bongjour, Chmura

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 4 miesiąc temu #150

• Golas
  • Golas Avatar
  • Indoor Killer
  • Peace & Love !
  • Zebranych lumenów: 8099
  •  

•  

Jeszcze jej brakuje ... a wiele może się wydarzyć przed ścinką :P
Zależy, to od wielu czynników ... suszenia itp... :ganja:
Więc takie pytanie jest nie na miejscu ... i mało PRO ... hyhy :D

Ile by nie był, to najważniejsze, że własne !!! ;)

Pozdro B)
G.
Żyjemy aby Doświadczać !
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś Sam !
Rośliny to nie maszyny !
Moderatorzy: AS

Polecane Sklepy

HEMP.pl - growboxy, lampy, nawozy do uprawy roślin

Nasiona Marihuany