Polecane Sklepy

HEMP.pl - growboxy, lampy, nawozy do uprawy roślin

nasiona marihuany

TEMAT: Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ !

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 4 miesiąc temu #151

• Freshak
  • Freshak Avatar
  • ... na WEG'u
  • Zebranych lumenów: 201
  •  

•  

Licze na 10g z całego suchego planta ;)
Obym sie nie rozczarowal
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 3 miesiąc temu #152

• Method
  • Method Avatar
  • ... na FLO
  • Zebranych lumenów: 519
  •  

•  

Jest taka sprawa, poleciałem sobie z Auto Hazem od RQS w foliaku swoim i sobie kwitnie spoko, z 50% brązowych już jest a koło 23 kwietnia poszedł do ziemi, powinien już właściwie być pod kosę a nie jest. Nie wpadłem nawet, że pleśń może w foliaku łapać bo niby deszczu nie ma itp. no i się przeliczyłem, główny top wyszedł bardzo tłusty i gęsty i dziś z ciekawości patrze i sporo ognisk pleśni małych, ciachać to już co nie? Klei się mega i pachnie, coś tam będzie klepać, ale na dolnych odrostach pleśni nie ma a też mocno porosły, mogę ściąć głównego a resztę zostawić? Dojdzie reszta sobie jak utnę głównego?

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 3 miesiąc temu #153

• Golabek
  • Golabek Avatar
oczywiscie dojdzie metod jezeli tam biale jeszzcze hujki trzymaj duzo ludzi tak robi ze tnie gore dol jeszcze se zostawia a coz glownego ciach bo co zrobisz zara wpierdoli wiecej.pozdr

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 3 miesiąc temu #154

• Method
  • Method Avatar
  • ... na FLO
  • Zebranych lumenów: 519
  •  

•  

Ok, dziękówą Gołąbek. Także jutro pójdzie główny pod kosę, szkoda bo naprawdę grubaski topy porosły i zdrowy strasznie krzak, w każdym miejscu gdzie mógł tylko być top jest top i do tego fajnie spuchnięty a tutaj ta plecha u góry niestety, dziwne też jest, że do ziemi poszedł tego 23 kwietnia i jeszcze nie doszedł.
Otrzymany Lumen od: Golabek

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 3 miesiąc temu #155

• Golabek
  • Golabek Avatar
Ty ja z kwietniowcami zauwazylem motyw.
Kwiecien sadze-mam kurwa w sierpniu
sadze w czerwcu - mam kurwa w sierpniu.Te same odmiany itp ja bym powiedzial tak....Jest juz inne slonko dla nich W SAM RAZ jak mi sie wydaje temu tak.Sadz w pol czerwca zazwyczaj ni pouczam ale wiele mi ocszczedzilo czasu.Wieeeele i tera czekam po 2,5 miecha max a nie 4 kurde;/ w tamtym r tak mialem kwietniowki huj a te czerwce otre koty.A co do plechyu czasem stani czasem zre planta.Jak niezabezpieczales- dobrze iac bo szkoda chemii juz pakowac co bys zdrowszy byl kolego.Glowny do palo palo a tamto niech leci! Farcika!
PS smakowa;]
Ostatnio zmieniany: 9 lata 3 miesiąc temu przez Golabek.

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 3 miesiąc temu #156

• Kimbo Slice
  • Kimbo Slice Avatar
  • ... oblany żywicą
  • czarny smerf
  • Zebranych lumenów: 1492
  •  

•  

To i ja mam pytanie, bo tego jeszcze nie uskutecznialem . Mianowicie szykuje już nowego spota na next outdoor i wiadomo ziemia perlitu obornik Dolomitach, a czy dodatek suchych liści do mieszanki gleby zmieni w jakiś sposób konsystencję bądź ilość składników odżywczych ? Ma ktoś doświadczenie ? Kiedyś chyba Jim coś o tym pisał że daje radę. Ale czy na pewno ?
Pozdro
zZz miniaturyzowany czołg bojowy ciężkiego kalibru....

pierwszy do zwolięcia ...

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 3 miesiąc temu #157

• Golabek
  • Golabek Avatar
Wszystko co rosnie posiada w sobie w lisciach lodygach owocach, jakies substancje odzywcze po wkopaniu w glebe i zaczeciu sie tego rozkladania daja pozywienie glebie.Choc czy liscie ci sie w jeden rok rozloza tego niewiem mysle ze pracowac zaczna.Ale np jak z trocinami jest one po podsypaniu pod drzewko oraz czy tam wymieszaniu w glebie zakwaszaja, a czy liscie nie zmieniaja ph ziemi to niewiem.(zalezy ile tyc lisci jak wór kurwa ostry to groubo a jak pare sie ta,m trafi to niepatzr te liscue przekopuj z nimi i tyle) a czy napowietrzą glebe?? Moz i troszke tez na jakis czas.Moze Jim zobaczy zprecyzuje dokladniej ocb z tymi lisciami, ja bym se nimi nie zaprzatal glowy.Pozdr

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 3 miesiąc temu #158

• kefir
  • kefir Avatar
  • ... na wacie
  • Zebranych lumenów: 7
Siemka, zamierzam w tym roku pierwszy raz powalczyć z pleśnią za pomocą chemii, czytam trochę ale jakbyście mogli rozwiać moje wątpliwości - stosować naprzemiennie dwa środki ? i jak często ? Zastanawiam się też czy nie zaszkodzi to mocno na smak chciałem użyć teldor 500sc, topsin 500 sc, miedzian 50 wp - któreś z tych moglibyście polecić ?

Wiem że dużo mam wątpliwości ale spaliłem już trochę chemią roślinki w tym roku i nie chciałbym tego powtórzyć.

Pzdr.

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 3 miesiąc temu #159

• Koza
  • Koza Avatar
  • Super Moderator
  • ~pozytywne emocje
  • Zebranych lumenów: 5507
  •  

•  

Pryskam jednym, odstawiając 2 tyg przed planowaną kosą ale to różnie wychodzi i jakoś nie zauważyłem że smak jest inny ;)
Miedzian zostawia nalot na liściach i pąkach ale jak Ci to nie przeszkadza to pryskaj śmiało. Opryski to raczej 2,3 na flo jak mam czas. Pierwszy na początku kwitnienia drugi gdzies w połowie i 3 przez kosą albo w połowie i pod koniec. Jak ma zjeść to i tak zeżre :D
... nie stój nad kwiatem z konewką i batem... ;)
Otrzymany Lumen od: kefir

Drogi początkujący Użytkowniku ! Zanim założysz niepotrzebny Temat -Najpierw zadaj pytanie TUTAJ ! 9 lata 3 miesiąc temu #160

• LfWEED
  • LfWEED Avatar
  • ... indukujący
  • Zebranych lumenów: 189
moze ktoś podpowie co z tym automatem nie tak?

Moderatorzy: AS

Polecane Sklepy

HEMP.pl - growboxy, lampy, nawozy do uprawy roślin

Nasiona Marihuany