@Cosa SuperLumen wylaczony. Kiedy wedlug ciebie bedzie odpowiednia pora by wlaczyc dodatkowa moc ?
@La Cocaine niby objawy takie jak napisales o tych niedoborach P i K ale czy jesli sa takie niedobory to to tylko pojawia sie na dolnych lisciach ? Bo to w sumie tylko na dolnych lisciach takie cos zauwazylem. I te wlasnie z plamami ktore byly na zdjeciach to glownie dolne i najstarsze liscie ktorych przy kazdym podlewaniu jak widze tylko jakies juz bardzo blade lub z jakimis plamami staram sie usuwac. Bo jak widac i inni pisza z gory rosliny wygladaj bardzo zdrowo. Dlatego troche boje sie im dawac teraz PK zeby mi sie tam nic nie poblokowalo. A chyba sie to specjalnie nie rozprzestrzenia jak ostatnio patrzylem.
To mysle zrobie tak, zeby byl Wilk Syty i Kansas City
zwieksze dawke Canna Flores i Canna Boosta przy nastepnym podlaniu do 70%. We Flores tez chyba jednym z glownych skladnikow jest PiK prawda ? Wiec miejmy nadzieje ze to wystarczy... PK 13/14 chce sobie zostawic na jakis 5tyg FLO i zrobic im z tym jakies 3 podlania jesli nie pojawia sie jakies oznaki przenawozenia do tej pory...
@Tuptus ci powiem ze tam dalej jest dzungla jak skurw....nawet po tym goleniu. Ja tylko poobcinalem po kilka odrostow na wiekszosci roslin ale dalej zadnych lisici takze dalej jest jeden wielki dywan zieleni. Nie wiem czy robic jeszcze golenie z lisci.. ale nie chcialem naraz robic im az tak duzego szoku wiec tylko odrosty poki co opitolilem.
Ale panowie musze wam cos powiedziec. Ostatnio zrobilem pierwsze podlanie z tym Sugar Royalem w dawce 50% i albo mam schiza albo jakies placebo ale dzien pozniej normalnie widze widoczne prdolniecie w budowie kwiatow. Nie wiem albo tak jak pisalem mi sie zdaje albo juz po dniu widze znaczaca zmiane wielkosci kwiatostanu !
@Sky ty tez masz tego Sugar Royala prawda ? Jak jeszcze nie uzywales to przed podlaniem go wez jakos postaraj sie zakodowac w pamieci jak wygladaja u ciebie kwiaty i potem dzien czy dwa po podlaniu czy bedzie widac widoczny przyrost.... Jesli tak to chyba mamy produkt naprawde godny polecenia. Daj znac jak cos.