Tak jak mowisz @KLICZKO. Niektore faktycznie recznie ucialem kilka listkow i byly gotowe. Ale to tylko niektore. Next time bardziej sie przyjze co wrzucac do maszynki a co nie. Ale i tak, tak samo jak ty, maszynki nie mam zamiaru sie pozbyc bo dzieki niej HARVEST to juz nie jest cos co czlowieka odrzuca i zniecheca ;> Robil kawal dobrej roboty a MIELONKA jak napisales na lolki itp bedzie idealna :> Takze wszystko sie wykorzysta :>
Ogolnie moge jeszcze powiedziec o samej odmianie INDUSTRIAL ze napewno warta jest polecenia bo jest plonodajna. Jak mi wyszlo tyle to fachowcom pewnie jeszcze wiecej wyjdzie. Ja to tez zawalile ze ich porzadnie nie trenowalem i wiem ze nie wykorzystalem wpelni potencjalu tych roslin. Ale to juz ostatni raz takie cos ;> Takze smialo moge polecic Industriale jesli chodzi o uprawe. O dzialanie dam znac na dniach mysle
Warty wspomnienia jest tez Critical+ ktory widac ponim bylo ze jest szybszy od Industrialow i jeszcze szybciej twarde zbite topy sie na nich robily. Takze tez dobra odmiana mi sie wydaje....Zobaczymy jak dzialanie ;>